Ahoy, sailor!



Viime kesästä asti ollaan suunniteltu Päijänneristeilylle lähtemistä ja ilmeisen monen mutkan takana on ollut kun vasta nyt elokuussa päästiin. Tuossa parisen viikkoa sitten eräänä aurinkoisena tiistai-iltana mulle tuli fiilis, että tää voi olla kesän viimesiä lämpösiä päiviä - nyt mennään, eikä meinata. Herätin Samin päiväunilta ja ehdotin, josko tänään ois se päivä, että mentäis risteilemään. Ja sehän vaan passas.



Täällä Jyväskylässä Päijänneristeilyjä useasti viikossa tekee risteilijä M/S Rhea. Tiistaista lauantaihin on mahdollisuus hypätä kyytiin aina illalla klo 19. Osan kesästä on mahdollisuus osallistua myös muutamaa tuntia aiemmin iltapäiväristeilylle ja joinakin kertoina iltaristeilyllä on livemusiikkia - ihan nimekkäitäkin artisteja jopa.




Meillä oli kuitenkin kyseessä ihan perus tiistai-illan rauhallinen risteily. Kovin montaa ei meidän lisäksi paatilla ollut, joten rauhassa saatiin fiilistellä lämpimästä kesäillasta ja auringonlaskusta. Jälleen kerran - kuvat puhukoot puolestaan.

Oli ihana fiilistelyristeily ja ennen kaikkea oli hyvä nousta pois sohvan perukoilta ja nauttia ulkoilmasta sekä toisen seurasta ilman televisiota ja puhelimia.


Short & Sharp:

Couple of weeks ago we went on a small cruise in Lake Päijänne. It was a nice chillaxing Tuesday evening enjoying the last warm summer nights before the dark & cold winter.

No comments